Erdoğan: "AKP çatısı altında olmayı beğenmeyenler var"

Erdoğan: "AKP çatısı altında olmayı beğenmeyenler var"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Yozgat seçmenine seslenirken, “AKP çatısını beğenmeyip kendilerine başka mecra arayanlar var” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın bu sözleri parti içinde huzursuzlukların sürdüğü yönünde yorumlandı.

Yerel seçim çalışmaları için Yozgat’ta vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı ve AKP genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden parti çatısı altında siyaset yapan bazı isimlere tepki gösterdi.

Erdoğan, “Anlaşılan o ki, AKP çatısını beğenmeyip kendilerine başka mecra arayanlar var. Bunlara hizmetin, yatırımın asıl kaynağının AKP olduğunu, bu kardeşiniz olduğunu gösterelim mi?” ifadesini kullandı. Yozgat’ın mevcut Belediye Başkanı Kazım Arslan, AKP’den istifa ederek, 31 Mart seçimleri için bağımsız aday olmuştu.

“DÜNYADAKİ YOZGATLILARI SELAMLIYORUM”

Erdoğan, konuşmasının devamında vatandaşa şöyle seslendi: “Gidin Avusturya’ya Yozgat’ı ülkemizin en büyük şehri sanırlar. Çünkü bu ülkede on binlerce Yozgatlı yaşıyor. Almanya’da, Fransa’da Hollanda’da daha pek çok Avrupa ülkesinde yüz binler Yozgatlı hayatını orada sürdürüyor. Buradan tüm dünyadaki Yozgatlıları selamlıyorum.”

İlgili Haberler