Erdoğan anketlere inanmıyorum dedi ama Bakanlar tam kadro sahada

Erdoğan anketlere inanmıyorum dedi ama Bakanlar tam kadro sahada
Erdoğan katıldığı bir programda anket sonuçlarına inanmadığını açıklamıştı. Ancak bakanlar, araştırma şirketlerinin AKP için alarm verdiği illerde partilerinin aday gösterdiği isimlere destek turuna çıktı.

Yeniçağ / İstanbul

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “anketlere inanmıyorum” dese de partisinin bakan düzeyindeki ağır topları, araştırma sonuçlarına göre seçim yarışının zorlu geçmesi öngörülen bölgelere adeta kamp kurmuş durumda.

Hükümete yakınlığı ile bilinen anket şirketleri de dahil olmak üzere, Ankara’da Mehmet Özhaseki’nin Mansur Yavaş’ın gerisinde olduğu bilgisinin genel merkeze gitmesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkent’te seçim çalışmalarına hız vermişti.

BAKAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE VERDİ(!)

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise hafta sonunu memleketi Antalya’da geçirdi. AKP’nin mevcut Antalya Belediye Başkanı ve yerel seçimlerdeki adayı Menderes Türel’e destek olan Bakan Çavuşoğlu, vatandaşa, “Kısa sürede Alanya’ya doğalgazı getireceğiz. Millet bahçesi yapacağız. İki üniversitemizi büyüteceğiz. Akdağ’a kayak merkezi yapacağız.” müjdelerini verdi. Menderes Türel için, “Cumhur İttifakı olarak arkasındayız” sözleriyle oy isteyen Çavuşoğlu, Alanyaspor Tesisleri’nin temel atma törenine katılmayı da ihmal etmedi.

“ANTALYA’DA MENDERES TÜREL DÜŞÜŞTE”

Ankara’daki anketlerin tamamında Mansur Yavaş önde, CHP’nin Antalya Belediye Başkanı adayı Muhittin Böcek de birçok araştırma firmasının anketinde, AKP’nin mevcut belediye başkanı Menderes Türel’in 2-2,5 puan üzerinde gösteriliyor.

İlgili Haberler