Erdoğan: Bazı dostlar diyor ki 'Dükkanlar, şirketler kapanıyor', kapanan falan yok

Erdoğan: Bazı dostlar diyor ki 'Dükkanlar, şirketler kapanıyor', kapanan falan yok
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyeti kabulünde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan'ın, "Bazı dostlar, diyorlar ki dükkanlar kapanıyor, şirketler kapanıyor. Kapanan falan yok. Her şey ortada. Birileri buralardan nemalanmak istiyor" demesi dikkat çekti.

İstanbul'daki Vahdettin Köşkü’nde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyeti dün kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, heyete hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Türkiye'deki yaşanan ekonomik buhran korona salgınının da etkisiyle her geçen gün daha derinleşirken, Erdoğan sözleri ise dikkat çekti. Yanına gelen bazı dostlarının "Dükkanlar kapanıyor, şirketler kapanıyor" dediğini aktaran Erdoğan, bunun doğru olmadığını savundu.

Erdoğan şunları söyledi:

"Bazı dostlar, bugün de geldi yanıma, diyorlar ki dükkanlar kapanıyor, şirketler kapanıyor. İşte, açıklıyorum rakamı. Kapanan falan yok. Bunlar öyle sıradan şirketler falan da değil, bunlar güçlü şirketler, ihracat yapıyorlar. Her şey ortada. Ama birileri de buralardan nemalanmak istiyorlar."