Erdoğan: "Ben 3 yumurta kırıyorum bazen kavurmalı, bazen pastırmalı yiyorum"

Erdoğan: "Ben 3 yumurta kırıyorum bazen kavurmalı, bazen pastırmalı yiyorum"
Canlı yayın programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin 'En son ne zaman iki yumurta kırıp ekmek bandınız?' sorusuna "Ben 3 yumurta kırıyorum bazen kavurma bazen pastırma" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT ortak canlı yayınında Veyis Ateş ve Ece Üner'in sorularını yanıtladı.

En son ne zaman iki yumurta kırıp ekmek bandınız sorusuna cevap veren Erdoğan, "Ucuzu söylüyorsun sen, 2 yumurta kırmak ne demek. Her zaman yapıyoruz. Evdeki arkadaşlar hazırlığı yapıyorlar. 3 yumurta gerekir. Bazen kavurma, bazen pastırma. Hayatım benim çocuklarla. Çok seviyorum, hakikaten çocuklara karşı duygularım farklı. Elhamdülillah 7 torun sahibiyim. Rabbim daha fazlasını lütfeder. Torunlar evlatlardan daha fazla seviliyor. Ülkedeki bütün çocukların hepsi torunlarım gibi oluyor. Onlarla bütünleşmek için erkek çocuklara araba, kız çocuklarına bebek dağıtarak gidiyorum. Onlar da benim bu hususiyetimi bildikleri için otobüsü gördüklerinde yolun kenarına geliyorlar. Anneler de geliyor. Çaya ilgi yok, arabaya ilgi var. 'Çocuğuma bir araba, bebek', yaşlı teyzeler 'torunuma bir araba, bebek' diyorlar. İnşallah bu güzellikler baki olur. Bu sevgiler aynı şekilde kalıcı olur. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olur. Meydanlarda Rabiamız dediğim tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Başka yolumuz yok" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler