Erdoğan bu 23 Nisan'da da Anıtkabir'e gitmedi. Tam 7 yıl oldu

Erdoğan bu 23 Nisan'da da Anıtkabir'e gitmedi. Tam 7 yıl oldu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101'inci yıl dönümü törenlerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Anıtkabir'de yapılan törene katılmadı.

Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk''ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı''nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi''nin açılışının 101''inci yıl dönümü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan TBMM’nin 101. açılış yıl dönümünde devlet erkanı Anıtkabir''deydi. Çocuklarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Bakan Selçuk’un ardından Anıtkabir’e gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop da Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı . Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Anıtkabir’de bugün düzenlenen 23 Nisan törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı .

BAYRAK DİREĞİ AÇACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise daha önceki yıllarda olduğu gibi yine  Anıtkabir’deki törende bulunmadı. 2014''te Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, o tarihten bu yana Anıtkabir’de düzenlenen 23 Nisan törenlerine katılmadı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bugün saat 16.00’da İstanbul Çamlıca’da yeni dikilen bayrak direğine, ilk bayrağın göndere çekileceği törene katılacağı belirtildi.

İlgili Haberler