Erdoğan: “Bu millet sizi mezara gömer”

Erdoğan: “Bu millet sizi mezara gömer”
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’da katıldığı temel atma töreninde “Neyi satıyorsun ya, neyi yıkıyorsun ya? Bu millet sizi mezara gömer.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da katıldığı temel atma töreninde konuştu. Erdoğan “Birinci köprüyü rahmetli Demirel yapmıştı, o zaman ki komunistler biz bunları satacağız diyordu. Özal'da satamazsınız diyordu, ikinci köprü için de öyle söyledi. Neyi satıyorsun ya, neyi yıkıyorsun ya? Bu millet sizi mezara gömer.” dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye "Çok da ince değil" diyen Erdoğan, Saray'da muhtarlarla bir araya geleceğini "garip gurabayı" ağırlayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Uykumuzdan, ailemizden fedakarlık yaparak ülkemizi yönetmeye çalışıyoruz. Tarsus'un 16 yılda nereden nereye geldiğinin farkındasınız. Dışarıdan gelenlerin gıpta ile baktığı bir Tarsus var. Tarsus Çamlı Yayla yolunu 137 trilyon liraya yapıyoruz. Yol üzerinde bir de tünel inşası yapıyoruz. Tarsus'u havalimanına bağlıyoruz. 400 trilyon liralık yatırımı olan Çukurova Havalimanı yolunun çalışması da sürüyor. Acil kamulaştırma kararı alındı çalışmalar başladı. Tarsus Turizm yolu tamamlanmak üzere. Mersin- Adana yolunun 8 şerite çıkarılması için çalışmalar sürüyor. CHP onları yıkacak, öyle diyor. Biz gelince onları yıkacağız diyor. Öbürü ne diyor? Biz satacağız. Birinci köprüyü rahmetli Demirel yapmıştı, o zaman ki komunistler biz bunları satacağız diyordu. Özal'da satamazsınız diyordu, ikinci köprü için de öyle söyledi. Neyi satıyorsun ya, neyi yıkıyorsun ya? Bu millet sizi mezara gömer. Şimdi çıkmış Bay İnce, çok da ince değil ya. Geometrik olarak söylüyorum. Sarayı yıkacakmış. Senin genel başkanın da öyle diyordu, tıpış tıpış saraya geldi. Bak ben bu akşam orada 2500 muhtarımıza iftar vereceğim. 2500 muhtarımızla mesajımıza vereceğiz. Burası kralların değil, milletin temsilcisi muhtar kardeşlerimin yeridir."