Erdoğan Fatma Şahin'in kulağına eğilip kimi sordu. Mikrofonlar açık unutulunca herkes duydu. Çok kötü tam bir deli

Erdoğan Fatma Şahin'in kulağına eğilip kimi sordu. Mikrofonlar açık unutulunca herkes duydu. Çok kötü tam bir deli
AKP'li Fatma Şahin, üniversite rektörünü Erdoğan'a, "tam bir deli" diyerek şikayet etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin arasında Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ile ilgili diyalog sosyal medyada olay oldu. Fatma Şahin''in rektör Özaydın için, “Tam bir deli” dediği duyuldu.

ERDOĞAN, FATMA ŞAHİN''E REKTÖRÜ SORDU 

Gaziantep Şahinbey Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Hasan Şencan''ın paylaştığı görüntülerde Erdoğan, toplu açılış töreni için kürsüdeyken yanındaki AKP''li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin''e doğru eğilerek "Rektörden şikayetçi misiniz?" şeklinde sordu.

“TAM BİR DELİ”

Şahin de Erdoğan''ın sorusuna, “Çok kötü, çok kötü” diye cevap verirken Cumhurbaşkanı yeniden araya girerek, “Öyle mi?” diye ikinci soruyu yöneltti. Şahin de, “Tam bir deli” dedi.

REKTÖRÜN ADI GÜNDEMDEN DÜŞMEDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin''in Cumhurbaşkanı Erdoğan''a şikayet ettiği Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Arif Özaydın''ın adı olumsuz haberlerle kamuoyunda duyuldu.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerine mezuniyet töreni sırasında, “Bırakın bu işleri, gelin ticarete atılın” çağrısı yaptığı için şimşekleri üzerine çeken Özaydın''ın, iki kitabında intihal olduğu için YÖK''e şikayet edildiği ve hakkında inceleme başlatıldığı öğrenildi.

MOBBİNG İDDİASIYLA CİMER VE YÖK''E ŞİKAYET EDİLDİ

Adını dünya tıp literatürüne yazdıran 5 Türk hekimden birisi olan Doç. Dr. Sedat Işıkay''a mobbing uyguladığı gerekçesiyle CİMER ve YÖK''e şikayet edilen Özaydın, 9 dekanı istifa ettirdiği, Turizm Uygulama Oteli adına alınan mobilya ve tefrişatı lojmanında kullandığı, doğrudan temin yoluyla çok sayıda ihale verdiği gibi iddialarla gündeme gelmişti.

Özaydın, son dönemde ise “Üniversiteye okey salonu, nohutçu dükkanı açacağım” şeklindeki açıklamaları nedeniyle “Üniversiteler okey oynama yeri mi?” şeklindeki tepkilerin hedefi olmuştu.

İlgili Haberler