Erdoğan, Fazıl Say konserinde

Erdoğan, Fazıl Say konserinde
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say'ın davetiyle "Truva Sonatı" konserine katıldı. Say, Erdoğan'a katılımı nedeniyle teşekkür etti.

Fazıl Say'ın bu akşam Ankara'da gerçekleşen "Truva Sonatı" konserine sanat dünyası kadar siyaset dünyasından katılımlar da dikkat çekti.

Erdoğan'ın konser başlamadan bir iki dakika önce salona geldiği öğrenildi. Ön sıralardaki bakanlarla ve protokolle tek tek tokalaşan Erdoğan'ın sohbet sonrası yerine oturduğu görüldü. Alkışlarla sahneye çıkan Fazıl Say, "Hepinizi selamlıyorum, konserime hoşgeldiniz efendim. Bu konserin biletleri yaklaşık üç ay önce bitmiştir. Hayatımın istisnai gecelerinden birini yaşadığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Say, geçtiğimiz günlerde Erdoğan'ı konserine davet etmiş Erdoğan ise "program uyarsa gelebilirim" mesajı vermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan bu akşam konsere katıldı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Konsere Erdoğan'ın katılımı nedeniyle konserin yapılacağı salon içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Davetliler de yüksek güvenlikten geçirilerek içeri alındı.