Erdoğan hapse girdiğinde Meral Akşener ne yapmıştı?

Erdoğan hapse girdiğinde Meral Akşener ne yapmıştı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ‘cezaevi’ göndermesinin ardından gündeme gelen bir video sosyal medyayı salladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ mitinginde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak “Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirsin" şeklinde konuşmuştu.

Akşener ise Erdoğan’a çok sert bir şekilde cevap vererek, “Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!” ifadelerini kullanmıştı.

ERDOĞAN HAPSE GİRDİĞİNDE AKŞENER NE YAPMIŞTI?

Öte yandan Erdoğan’ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük tepki çekerken, Akşener’in eski bir açıklaması da en çok paylaşılan videolar arasında yer aldı.

Söz konusu videoda 24 Haziran seçimleri öncesi Fox TV’ye konuk olan Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın okuduğu bir şiir için hapse girdiği dönem başından geçenleri şöyle anlatıyor:

“Doğru Yol Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısıydım. Bir gece saat bir buçukta Zait Akman beni aradı. Tayyip Bey hapishaneye gitmiş, Emine Hanım yalnız. Kapısının önünden polisler kaldırılmış.”

“Kimseyi bulamamışlar, bula bula Meral Akşener bulunmuş, denilmiş ki “Meral Akşener çıkar söver, sayar” bir kadın bir kadına destek çıkar."

"Uyumuştum, elimi yüzümü yıkadım kalktım, Kanal 7’de programa katıldım. Bu durumu lanetledim, her türlü sert sözü söyledim. Kimse bulunamıyor burada esas olan o. Bugün çemkiren iğrenç insanlar bulunamıyor. Ertesi gün Sayın Emine Erdoğan’ın evinin önündeki polis kontrolü yerine geri kondu. Bunu iyilik yaptım diye söylemiyorum. Yarın zora düştüğünde insanlar arayacak kimseyi bulamıyor. Asıl mühim olan budur.”

İlgili Haberler