Erdoğan için bestelenen marşla benzin istasyonuna girdi

Erdoğan için bestelenen marşla benzin istasyonuna girdi
Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan bunalan sürücüler tepkisini artık ironi yoluyla gösteriyor. Akaryakıt zam haberini duyanlar kuyruk oluşturdu, bir sürücü ise kuyruğun önünden Erdoğan marşı ile geçti.

Benzin kuyruğundaki şoförler ne yaptı

Milli Gazete''nin haberine göre, son aylarda peş peşe akaryakıt fiyatları zamlandı. Benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatına zam geleceği haberi sonrası akaryakıt istasyonlarında oluşan kuyruklar geçmişi hatırlattı. Rekor zam miktarları sonrası genel itibariyle akaryakıt fiyatları 10 liraya yaklaştı.

AKARYAKIT KUYRUĞUNA DOMBRA MARŞIYLA GİRDİ

Benzin fiyatlarına zam haberini duyan sürücüler direksiyonlarını akaryakıt istasyonlarına kırdı. Uzun kuyrukların oluştuğu istasyonlarda tarihi görüntüler yaşandı. Bir sürücü ise, akaryakıt fiyatlarına gelen zamları Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a uyarlanan dombra marşıyla protesto etti.

POMPALAR ÇALIŞTIKÇA DOMBRA ÇALMALI

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde, bir otomobil sürücüsü akaryakıt istasyonundaki benzin kuyruğuna Erdoğan marşıyla giriyor. Görüntüler sosyal medya ilgiyle karşılanırken, “Akaryakıt istasyonlarında pompalar çalıştıkça dombra çalmalı.” yorumları yapıldı.

İlgili Haberler