Erdoğan ile Akşener uzun bir aradan sonra ilk kez görüştü

Erdoğan ile Akşener uzun bir aradan sonra ilk kez görüştü
Ankara'da yeni Emniyet Müdürlüğü binasının açılışı, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin 3. yıl dönümünde gerçekleştirilirdi. Açılışa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Erdoğan ile Akşener'in karşılaşması sosyal medyada çok konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Birçok siyasi parti genel başkanının katılım gösterdiği törende İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yer aldı.

Akşener, uzun bir aradan sonra Erdoğan ile ilk kez karşılaştı. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Erdoğan, Akşener'i hapise göndermekle tehdit etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ mitinginde İYİ Parti lideri Akşener'e açtığı davayı hatırlatarak, "Birileri şuan cezaevinde süre dolduruyor aynı yola sen de düşebilirsin. Neden? Cumhurbaşkanı'na iftira atamazsın. Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Akşener ise Manisa mitinginde platforma elinde çantayla çıkarak, "Eğer hapsettirecekse, can baş üstüne. Buradan huzurlarınızda sesleniyorum. 1 Nisan'ı beklemeye gerek yok. Gel beni al da görelim bakalım. Ben bu çantayla Mamak'a gitmek isterim. Gerekirse ölüme giderim" yanıtını vermişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışta liderlerle tek tek selamlaşırken Akşener ile karşılaşması sosyal medyada çok konuşuldu. 

İşte Twitter'daki o paylaşımlar:

5m.png4m.png3m.png2m.png1m.png

İlgili Haberler