"Erdoğan izin verirse Mansur Yavaş ile..."

"Erdoğan izin verirse Mansur Yavaş ile..."
AKP'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, "İYİ Parti ve CHP'nin ortak Ankara adayı Mansur Yavaş ile bir televizyon programına çıkar mısınız?" sorusuna ilginç bir cevap verdi.

AKP'nin Ankara Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” yanıtını verdi.

Gazete Duvar'dan Özlem Akarsu Çelik'in sorularını yanıtlayan Özhaseki'nin açıklamalarının bir bölümü şöyle:

"TAYYİP BEY İZİN VERİRSE..."

Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkmak, kendisiyle Ankara’yı tartışmak ister misiniz?

Her zaman isterim, bunda bir sıkıntım yok. Zaten o konuda kendime özgüvenim var. Ancak Partimiz karar verirse ki, yaklaşık on yıldır, parti genel merkezi adayların tartışma programlarının kavgaya dönüştüğü milleti de bunalttığıyla ilgili kanaat sahibi olduğu için o prensip itibariyle duruyor. Ben önümüzdeki günlerde şahsen Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim.

YENİ PARTİ AÇIKLAMASI

Eski yol arkadaşlarınızdan bazılarının yeni parti veya partiler kuracağından söz ediliyor. Görüşüyor musunuz kendileriyle ve yeni partilere ihtimal veriyor musunuz?

Söyleniyor ancak kendilerinden bir açıklama olmadı. Zaten tanıdığımız insanlar, yıllarca kader birliği yaptığımız insanlar. Ben zannetmiyorum bir parti kuracaklarını. Belki kendilerine has bazı gerekçeleri, muhalefetleri vardır ama ben bir parti kurmaya kadar gidecek ciddi bir gerekçe olduğuna da inanmıyorum. Eğer açıklarlarsa böyle bir şey o zaman fikrimi söylerim tabii.

İlgili Haberler