Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu yine aramadı

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu yine aramadı
10 ili vuran deprem felaketiyle ilgili 3 parti lideriyle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu yine aramadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye''de 10 ili vuran deprem felaketiyle ilgili olarak Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Görüşmelerde deprem bölgesindeki son durum hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmelerde deprem sonrası bölgedeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığı’ndan paylaşılan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı''nın yönetimindeki Adana, Hatay ve Mersin belediye başkanlarını dün aramaması da dikkat çekmişti.

DEPREM SONRASI FOTOĞRAFLAR

 

İlgili Haberler