Fatih Portakal’dan kimseyi aç ve işsiz bırakmadık diyen Erdoğan’a çok konuşulacak yanıt

Fatih Portakal’dan kimseyi aç ve işsiz bırakmadık diyen Erdoğan’a çok konuşulacak yanıt
Gazeteci Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın enflasyona ilişkin, "Kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık" sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık. Şubat-mart ayları ile birlikte enflasyonu da kontrol altına almış olarak yolumuza devam edeceğiz" demişti.

Erdoğan''ın bu sözleri üzerine kamuoyunda yeni bir tartışma yarattı ve birçok isim tepkisini dile getirmişti.

FOX TV’den ayrıldıktan sonra İzmir Seferihisar’a yerleşen gazeteci Fatih Portakal da bu sözlere tepki gösterenler arasına girdi.

“BENCE TÜRKİYE’DE YAŞAMIYOR”

Twitter hesabından Erdoğan''ın bu ifadelerinin yer aldığı bir haberi paylaşan Portakal; ''''Bence Türkiye’de yaşamıyor!!!!!!!!!'''' ifadelerini kullandı.

İşte Fatih Portakal''ın o paylaşımı:

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki dönem belediye başkanlarına seslendiği toplantıda ülkedeki hayat pahalılığına değinerek, "İnsanlarımızın alım güçleri belki yüksek enflasyon sebebiyle bir miktar düştük. Kimseyi işsiz, aç, açıkta bırakmadık" diye konuştu. Erdoğan, enflasyonun düşüşü için önümüzdeki yılın ilk üç ayını işaret ederek, "İnşallah önümüzdeki Şubat-mart aylarıyla birlikte enflasyonu da kontrol altına almış olarak yolumuza devam edeceğiz"  demişti

İlgili Haberler