Erdoğan, normalleşme takvimini açıkladı. Kapalı mekânlar ne zaman açılacak? İşte 11 Mayıs’ta açılacak mekânlar

Erdoğan, normalleşme takvimini açıkladı. Kapalı mekânlar ne zaman açılacak? İşte 11 Mayıs’ta açılacak mekânlar
AVM, cami, restoran, kafe ve kuaförler ne zaman açılacak soruları en çok aranan sorular arasında yer alırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından normalleşme takvimini açıkladı. Peki, normalleşme takvimi ne zaman? Kapalı mekânlar ne zaman açılacak? İşte 11 Mayıs’ta açılacak yerler…

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme planının detaylarını paylaştı.

AVM’LER NE ZAMAN AÇILACAK?

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından AVM’lerin açılacağı tarih belli oldu. Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AVM'lerin 11 Mayıs itibariyle açılacağını duyurdu.

LGS ve YKS NE ZAMAN YAPILACAK?

Milyonlarca öğrencinin merak ettiği LGS sınavının ne zaman yapılacağı kesinleşti. Erdoğan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınavın 20 Haziran'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 27-28 Haziran'da yapılacağını bildirdi.

KUAFÖRLER VE BERBERLER NE ZAMAN AÇILACAK?

Berber ve kuaförlerin açılacağı tarih belli oldu. Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kuaför ve berberleron belirli kurallar ile birlikte 11 Mayıs tarihi itibariyle açılacağını duyurdu. Kuaför ve berberler için randevuyla çalışma, sosyal mesafe ve hijyen koşullarına uyulması koşuluyla  izin verilecek.

SEYAHAT YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 ilde uygulanan şehirler arası giriş-çıkış sınırlandırmasını, ilk etapta, 4 Mayıs'tan itibaren 7 il için bitirildiğini açıkladı. İşte o iller:

Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla.

İlgili Haberler