Erdoğan Özel Harekat'ı ziyaret etti!

Erdoğan Özel Harekat'ı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'da FETÖ/PDY darbe girişiminde uçakların hedefi olan ve 50 polisin şehit olduğu Özel Harekat Daire Başkanlığı ziyaretinde konuşuyor.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları,

"Sorumlusu olan kardeşlerim, emniyet teşkilatımızın en üst kademesindeki sorumlu kardeşlerim, birlik beraberlik içersinde bu anlamlı bir araya gelişte sizleri selamlıyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize şifalar diliyorum.

Sizlerin 15 Temmuz'daki duruşunuz, sizlerin aziz milletimle beraber müşterek duruşu bir hain grubun saldırılarını durdurmuştur. Ramazan iftarında bir araya geldiğimizde söylemiştim, içimizde hainler olabilir, bu hainler asla bizi yıldıramaz demiştim. Bu hainler geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 arkadaşımızın şehit olmasına neden oldular.

Biz 15 Temmuz'da bir olduk, beraber olduk, hep birlikte Türkiye olduk. Dünya bu demokrasi nöbetini tutanları sadece izliyor. Endişeleri şu; bu içeri alınanların sayısı artar mı? Artar. Bir tanesi ne yazık ki ABD'de ve önemli bir makamda olan general irtibattayız diyor.

Bu darbe girişimini püskürten devlete teşekkür edeceğine tam aksine darbecilerin yanına yer alıyorsun. Darbeci zaten senin ülkende, darbeciyi senin ülkende zaten besliyorsun. Üst aklın kimler olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bu açıklamalarla da kendiğinizi açığa veriyorsunuz.

Yaptıkları tahbiratla bizim sakalımızı kestiler, unutmayın kesilen sakal daha gür biter.

Şehitlerimiz çok önemli bir yere gittiler, onlar peygamberimize komşu oldular. Peygamberlikten sonra en yüce makama ulaştılar. Zaten sizlerin, bizlerin hedefinde de bu yok mu?"

ERDOĞAN CUMA NAMAZINI ŞEHİTLER CAMİİ'SİNDE KILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesinde bulunan Şehitler Camisi'nde kıldı.

Erdoğan, cuma namazının ardından, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığındaki bölüme geçti.

Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile YAŞ üyeleri de eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyret sonrası açıklamalarda bulunuyor.

GÖLBAŞI'NDA NELER YAŞANMIŞTI?

Darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı’nda saat 23.00 ve 24.00 sıralarında iki patlama meydana geldi. Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı patlamalarla birlikte Gölbaşı’nda şehit sayısını 50 olarak açıkladı. Gölbaşı’nda Türksat Kampüsü’nde görevli personel Ahmet Özsoy ve Ali Karslı’nın da hayatını kaybettiği öğrenildi.