'Erdoğan yedi düvele karşı mücadele veriyor eleştirmeyelim!'

'Erdoğan yedi düvele karşı mücadele veriyor eleştirmeyelim!'
AKP’de Erdoğan’a yönelik eleştiriler partiyi karıştırdı. 31 Mart yerel seçimleri sonrasında parti içindeki hareketlilik, örgüt yöneticilerinin açıklamalarına da yansıdı.

AKP'de parti içi muhalif çıkışlar partileşme sürecine dönüşürken, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştiriler devam ediyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Cam, partililere çağrıda bulunarak, "Oturduğunuz yerden eleştirmeyin" dedi.

ERDOĞAN 7 DÜVELE KARŞI SAVAŞIYOR

AKP Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Afyonkarahisar'da düzenlenen AK Parti Ankara İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısının kapanış programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da hem yurt içinde hem de yurt dışında ciddi manada yükünün arttığını anlatan Çam, "Yeryüzündeki bütün liderler arasında en büyük yükü omuzlarında taşıyan liderimizin yüklerini bizler de hafifletmek durumundayız. Şarktan garba, yedi düvele karşı değil, 70 düvele meydan okuyan Cumhurbaşkanımıza bizler de daha fazla ek yük getirmemeliyiz. Omuzlarındaki yüklerini azaltacak işler yapmadan, kendi köşemizde sadece şikayet ve eleştiri üretemeyiz." dedi.

BABACAN VE DAVUTOĞLU'NA AĞIR SÖZLER!

Erdoğan'a, vefasızlık ve nankörlük yapan bazı arkadaşlarının çıktığını iddia eden Çam, "Liderinin elinden emanet aldıkları yetkiler ve güçlerle önce şımarmaya, daha sonra isyana kalkıştılar. Tüm bu yapılan güzel hizmetleri, kendilerinden menkul gördüler. Aralarında bakanlar, milletvekilleri ve il başkanları çıkmış, bu zavallı ve vefasız insanlara gereken cevabı, Allah'ın izniyle teşkilatımız var gücüyle verecektir." yorumunda bulundu.