“Erdoğan’a değil Atatürk’e kulak verin”

“Erdoğan’a değil Atatürk’e kulak verin”
CHP’li Özel, hükümetin 24 Haziran ve öncesinde verdiği sözleri görmezden geldiğini, konuşacak başka gündemi kalmadığı için korku siyaseti yaptığını söyledi. Özel, “Vatandaş bir Cumhurbaşkanına kulak verecekse sonuncuyu değil 1'inciyi hatırlasın” dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, hükümetin vatandaşa verdiği sözleri unuttuğunu söyledi.

Özel, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde, “Birileri 3 bin 600 ek gösterge diye polislere, öğretmenlere, din görevlilerine ya da emeklilikte yaşa takılanlara söz verip onları bir kenarda unuttuğunu, emekliyi, memuru perişan ettiğini unutturmak için umut siyaseti yerine korku siyasetine sarıldı” Mesajını paylaştı.

54523796_321479628566279_4656624368619618304_n.jpg

“3600 EK GÖSTERGE, EYT, EMEKLİ, MEMUR: HEPDİ UNUTULDU”

Öte yandan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte, partilerinin Malatya İl Başkanlığı tarafından Emeksiz Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılan Özel, korku siyaseti yapıldığını ileri sürerek, “Çünkü umudu tüketmiş o, çünkü verdiği sözleri tutmamış. Ne yapacaktı? Birileri, 24 Haziran'da 3 bin 600 ek gösterge diyerek; polislere, öğretmenlere, din görevlilerine söz verip onları yüzüstü bıraktığını ya da emeklilikte yaşa takılanlara söz verip onları bir kenarda unuttuğunu, 'enflasyona ezdirmem' dediği emekliyi, memuru yüzde 10'luk zamla perişan ettiğini unutturmak için, artık umut siyaseti yerine korku siyasetine sarıldı.” dedi.

“KORKUTUYOR VE BUNUN ÜZERİNDEN OY TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR”

Özel konuşmasını şöyle tamamladı: “Bir beka sorunundan bahsediyor ve diyor ki 'benim adaylarımı seçmezseniz siz mahvolursunuz' diye tehdit ediyor, korkutuyor ve bunun üzerinden oy toplamaya çalışıyor. Malatya son Cumhurbaşkanını duydu. Eğer bir Cumhurbaşkanına kulak verecekse her gece dinlediği sonuncuyu değil de, bir de 1'inciyi hatırlasın. Ne diyor? 'Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”