Erdoğan'dan canlı yayında ilginç açıklama

Erdoğan'dan canlı yayında ilginç açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP'li Hüsnü Bozkurt'a tepki gösteren Erdoğan, "Biz hayır diyenleri denize dökmeyiz, biz onlara demokrasi müzesi yapacağız, onları objelerle süs eşyası olarak saklarız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi.

Fırat Kalkanı Harekatı ve CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un sözleriyle ilgili konuşan Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı'nın devam edeceğinin sinyallerini verdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

FIRAT KALKANI'NDA İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ ETAP OLACAK

"Bu işin aslında Fırat Kalkanı Harekatı’nın isim olarak nitelendirdiğimiz birinci kısmı bitti. Bu yol haritasının adı konmayan ikinci, üçüncü etapları olacak. Bu olayın Irak boyutu var. Irak’ta Telafer, Sincar olayı var, oralarda soydaşlarımız var. Musul’da soydaşlarımız var. Bir üs olarak çalışmalarını yürüten askerimiz var. Şu anda bu üssümüzde özellikle Ninova Muhafızları dediğimiz bu muhafızların yetiştirme görevi devam ediyor.

O VEKİL İHRAÇ EDİLMELİ

Ben CHP liderinin uyarı yaptığı kanaatinde değilim. Çünkü onun dili başka söyler hafızası başkadır. Ödüllendirmiş de olabilir. Biz ‘Evet’ diyoruz. Birisi ‘Hayır’ derse, biz hayır diyeni de anlayışla karşılaşırız. Seni Samsun’a Sivas’a Amasya’ya sokmazlar. Seni Ankara’ya bile sokmazlar. Sen kimi denize döküyorsun ya? Sen bu ülkenin vatandaşlarını nasıl Yunanlılarla nasıl kıyaslıyorsun. Sen geri zekalı mısın ya? Bu adam partiden atılmalıdır. CHP bitecek ya, bu adamlar yüzünden bitecek. Bu kadar gaza geliş olur mu? Biz hayır diyenleri denize dökmeyiz, biz onlara demokrasi müzesi yapacağız, onları objelerle süs eşyası olarak saklarız."

İlgili Haberler