Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması

Erdoğan'dan Doğu Akdeniz açıklaması
Artvin'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki gelişmelere değindi. Erdoğan, "Batı tehdit sallıyor, biz tehdit dinlemeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde halka hitap etti. Erdoğan, "Batı tehdit sallıyor, biz tehdit mehdit dinlemeyiz, Türkiye'nin haklarını sonuna kadar savunacağız" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"(Kılıçdaroğlu'na) Doğu Akdeniz'de Amerika, Fransa, İngiltere, Katar varmış ama Türkiye yokmuş, eline diline dursun ya."

"Batı tehdit sallıyor, biz tehdit mehdit dinlemeyiz, Türkiye'nin haklarını sonuna kadar savunacağız."

"Yeni yerleşim yerinde hak sahibi olmayanların maduriyetini çıkarmakta olduğumuz kararname ile gideriyoruz. Ve bu gece bu kararnameyi imzaladım. Ve şimdi bu kararname ile önümüz ve önünüz daha da açılmış olacak. Evleriniz yeniden hayırlı olsun. Kamulaştırma bedellerinin ödenmesi için gerekli talimatları verdik, veriyoruz. Diğer sıkıntıları da biliyoruz, İnşallah onların da makul bir çaresine bakacağız. Yusufeli'ndeki kardeşlerimize huzurlu, aydınlık bir gelecek sağlamak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz."