Erdoğan'dan dokunulmazlık açıklaması

Erdoğan'dan dokunulmazlık açıklaması
Erdoğan Rize'de halka seslendi. Meclis'teki dokunulmazlık oylamalarına değinen Cumhurbaşkanı, "Benim milletim bu parlamentoda suçlu milletvekilleri görmek istemiyor" dedi.

"Şu anda iktidar partisi ve yanında MHP bunları parlamentoda görmek istemiyor" diyen Cumhurbaşkanı'nın konuşmasından satır başları şöyle:

"Sizler bizi bu yolculukta hiçbir zaman yalnız koymadınız. Bu yollarda sizlerle beraber yürüdük inşallah beraber yürümeye devam edeceğiz.

Biz Allah'ın huzurunda rükûda eğilmekten başka eğilme tanımıyoruz. Biz beşer planında kimsenin karşısında eğilmedik, Allah'ın izniyle bundan sonrada eğilmeyeceğiz. Hep bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, Türkiye olacağız. Bizi bölmek isteyenler olabilir onlara kulak asmayacağız.

‘MHP BUNLARI PARLAMENTODA GÖRMEK İSTEMİYOR'

Paralel devlet olur mu devlet içinde devlet olabilir mi?

Bugün mecliste dokunulmazlıkla ilgili tarihi bir oylama yapılıyor. Benim milletim bu ülkede suçlu milletvekillerini parlamentoda görmek istemiyor, bölücü terör örgütünün desteklediklerini bu parlamentoda görmek istemiyor. Şu anda iktidar partisi ve yanında MHP bunları parlamentoda görmek istemiyor. Bunların bedelini neden parlamento ödesin, yargı fezlekeleri göndermiş, gidip kendileri ödesinler."