Erdoğan'dan İnce'ye randevu

Erdoğan'dan İnce'ye randevu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Muharrem İnce'nin görüşme talebine, "Partimde kendilerini kabul edebilirim" şeklinde cevap verdi.

Erdoğan basına yaptığı açıklamada, “Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz. Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Hem partinin genel başkanı olarak, hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum. Ve randevu talebinde bulundular. Ve bu talebe de kısa zamanda cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur” ifadelerini kullandı.

MUHARREM İNCE BUGÜN DE TALEBİNİ YİNELEMİŞTİ

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Erdoğan’la görüşme talebini, bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’yla gerçekleştirdiği buluşmada da yinelemişti. İnce buluşma sonrasında basının ‘Erdoğan’la TV’de görüşecek misiniz?’ sorusuna, “Biraz inancım var, çıkar diye düşünüyorum. Dün şöyle dedi: ‘Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesine çıkaracağız'. Yani eğer çağdaş ülkelerde olduğu gibi yapmak istiyorsa, onlar öyle yapıyorlar yani bugün gelişmiş ülkelerde adaylar karşılıklı televizyonla çıkıyorlar, tartışıyorlar. Dün biraz umutlandım, göreceğiz” cevabını vermişti.