Erdoğan'dan kalp krizi açıklaması

Erdoğan'dan kalp krizi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de kalp krizi geçirdiği iddialarına tepki gösterdi. İddiaları yalanlayan Erdoğan, haberleri çıkaranlar hakkında "Bu hastalıklı ruh halini izah edecek bir kelime bulamıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakkında ‘kalp krizi geçirdi’ iddialarına ilişkin de bir açıklama yaptı. Erdoğan, “Dimdik ayaktayım kalp krizi geçirdi yalanını uydurdular. Bu hastalıklı ruh halini izah edecek bir kelime bulamıyorum” dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı başlıklar şu şekilde:

"Dimdik ayaktayım"

Ortak gösterilere destek vermekten kalp krizi yalanına kadar sergilemedik çirkinlik bırakmadılar. Yapılanları gördükten sonra Allah bizi bunlardan korusun demekten kendimi alamadım. Dimdik ayaktayım. Kalp krizi geçirdiğimiz yok.

AVRUPA'YA PKK TEPKİSİ

Paralel yapı millete ve ülkeye düşmanlıkta terör örgütleriyle yarışıyor. Bu ülkenin imkanlarıyla yüksek standartlarda hayat sürüyorlar ama millet düşmanlığı yapmaya devam ediyorlar. Terör örgütünü övmek Avrupa’da da ifade özgürlüğü olarak görülmez.Türkiye şu anda dünyada terör örgütleriyle en yoğun mücadeleyi veren ülkedir.

Güvenlik güçlerimize sesleniyorum, sonuna kadar yanınızdayız. Güvenlik güçlerimizi eleştirmeye kalkanlar karşılarında önce beni bulur.

Kimse bu millete o paçavralarını bayrak diye dayatamaz. Avrupa’da bize dost görünmeye çalışanlar o paçavraya izin veriyorlar.