Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali

Erdoğan'dan yeni operasyon sinyali
Trabzon'da partisinin olağan il kurultayında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, yeni bir operasyon sinyali verdi.

Trabzon 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tel Rıfat'a operasyon yapılabileceği mesajı verdi.

"Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler gelmeye başladı." diyen Erdoğan, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Buradan açıkça söylüyorum; sorumluluk almaktan çekinen, imza atmaktan imtina eden, mevcut projeleri süratle yürütmekte, yeni projeler üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat, bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok, versin istifasını çeksin gitsin."

TEL RIFAT MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah kısa sürede Tel Rıfat'ı da kontrol altına alarak, bu harekatı hedefine ulaştıracağız." şeklinde konuştu.

"SİNCAR'A GİRECEĞİZ DEDİK, OPERASYONLAR BAŞLADI"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, kongre salonunun dışında halka hitaben yaptığı konuşmada "(Sincar'a da gireceğiz) dedik. Şimdi oraya da operasyonlar başladı. İçeride teröristlerle mücadele, dışarıda da mücadele. Bizim derdimiz teröristler. Biz bir işgal devleti değiliz. Onun Batı'da örnekleri var. Bizim geçmişimizde böyle bir şey yok." dedi.

İlgili Haberler