Turhan Çömez paylaştığı iki görüntü ile isyan etti: Devleti de milleti de bu hale düşüren anlayışa yazıklar olsun

Turhan Çömez paylaştığı iki görüntü ile isyan etti: Devleti de milleti de bu hale düşüren anlayışa yazıklar olsun
Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez, AKP Tunceli İl Başkanı’na askeriyenin tören düzenlemesine ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekiminin ise AKP’li İsmail Güneş'in karşısında eğilmesine tepki gösterdi.

AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın''ın Çemişgezek''teki Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı''nı ziyaret etti. Özaydın, ziyaret sırasında askeri törenle karşılandı. Özaydın''a bir de brifing verildiği öne sürüldü.

Erdoğan''ın eski sağ kolu ve eski doktoru Turhan Çömez, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Çömez, iki AKP’li vekilin törenle karşılanması ve önünde gömleklerin iliklenmesine tepki gösterdi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Çömez, “Devleti de, milleti de bu hale düşüren anlayışa yazıklar olsun. “dedi.

Ayrıca Çömez paylaşımında Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mücahit Avcil’in AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş’i el pençe karşılamasına da değindi.

İkisinin de doktor olduğunu dile getiren Çömez’in ifadeleri şu şekilde:

İkisi de doktor.

İlki AKP Tunceli il başkanı, askeri törenle karşılanıyor.

İkincisi, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, AKP’li vekili el pençe divan durup karşılıyor.

Devleti de, milleti de bu hale düşüren anlayışa yazıklar olsun.

ASKERİ TÖRENLE KARŞILANDI

AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın''ın Çemişgezek''teki Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı''nı ziyaret etti. Halk TV’de yer alana habere göre; Özaydın, ziyaret sırasında askeri törenle karşılandı. Karşılamada, AKP Çemişgezek ilçe başkanı ve AKP’li Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız da yer aldı. Tören kıtasını selamlayan AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın''a bir de brifing verildiği öne sürüldü.

BELEDİYE DAHA SONRA PAYLAŞIMI SİLDİ

Bu anlara ait kareler ve bilgiler AKP''li Çemişgezek Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, "İl başkanımız, belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla beraber Gedikler Jandarma Karakolu’nu ziyaret ettik. Görevlerini fedakarca yapan, vatanımızın korunmasında büyük emekleri olan güvenlik güçlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun" denildi.

EL PENÇE DURMUŞTU

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mücahit Avcil ziyarete gelen AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş’i el pençe karşılamıştı. AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar''ın hastane ziyareti sırasında ikiliyi kapıda el pençe ve eğilerek karşılayan Avcil''in görüntüsü özellikle sosyal medyada gündem olmuştu. Geçtiğimiz yıl yaşanan olayla ilgili Avcil, koronavirüs tedbirleri nedeniyle milletvekili ile tokalaşmadığını belirtmişti. Avcil daha sonra görevinden istifa ettiğini sosyal medyadan duyurmuştu.

İlgili Haberler