Erdoğan'ın eski sağ kolu Man Adası'ndaki şirketin önünden açıkladı

Erdoğan'ın eski sağ kolu Man Adası'ndaki şirketin önünden açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği ve yargılanmasına neden olan Man Adası'ndaki şirketin kapandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan''ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun Yargıtay''da kazandığı Man Adası davasındaki söz konusunun şirketin kapandığını söyledi. 

Çömez, Man Adası''na giderek söz konusunu şirketin bulunduğu adreste bir video çekti. Videoyu Twitter''da yayınlayan Çömez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''nun Man Adası''ndaki bir şirket ile Türkiye''deki muhattapları arasında milyonlarca dolarlık bir para transferi gerçekleştiğine yönelik iddialarını hatırlattı. 

"KILIÇDAROĞLU''NUN İDDİALARINDAN 3 AY SONRA NEDEN KAPANDI?"

Bu iddianın ardından Cumhurbaşkanı''nın süreci mahkemeye taşıdığını ve geçtiğimiz aylarda mahkeme neticelendiğini de anımsatan Çömez "Yargıtay, Kemal Kılıçdaroğlu''nun ortaya koyduğu iddiaların ve belgelerin doğru ve gerçek olduğuna hükmetti. Ben de bugün kalktım, bu şirketin bulunduğu adaya geldim. Man Adası''na geldim. Söz konusu şirketin bulunduğu ya da eskiden bulunduğu adrese geldim. Fakat bu şirket Kılıçdaroğlu''nun iddialarından 3 ay sonra kapanmış" dedi. 

Çömez şöyle devam etti:

"Adanın takm merkezinde bulunan bu şirket artık yok. Soru şu: Böylesine önemli para transferlerinin yapıldığı şirket Kılıçdaroğlu''nun iddialarından 3 ay sonra neden kapandı?"

İlgili Haberler