Erdoğan’ın eski sağ kolu Turhan Çömez’den AKP’ye uzay tavsiyesi: Atmosferden çıkınca nereye bakmaları gerektiğini söyledi

Erdoğan’ın eski sağ kolu Turhan Çömez’den AKP’ye uzay tavsiyesi: Atmosferden çıkınca nereye bakmaları gerektiğini söyledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve AKP Balıkesir 22. Dönem milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

AKP Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, dün AK Parti Afyonkarahisar başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

AKP’NİN iktidara gelmeden önceki Türkiye’nin haline dair bazı görüşlerini paylaşan Eroğlu “O dönemde ciddi bir ekonomik kriz vardı ve bu kriz dolayısıyla insanlar akaryakıt bulamıyordu. Akaryakıt istasyonlarının önünde uzun uzun kuyruklar vardı. Ve bu kuyruklar uzaydan bile görülebiliyordu. Biz İstanbul''dan gelirken kayınpederim ile birlikte yolda kaldık ve bir iş makinesinin sahibinden rica ederek akaryakıt aldık. Yoksa bulmak mümkün değildi, çünkü kriz vardı.” dedi.

Erdoğan''ın eski sağ kolu, ve eski doktoru Turhan Çömez''in konuyla ilgili kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

İşte Çömez''in paylaşımı:

“AKP’li vekil Eroğlu: ‘Biz gelmeden önce insanlar akaryakıt bulamıyordu. Akaryakıt istasyonlarının önünde uzaydan bile görülebilen uzun kuyruklar vardı.’ Yakında çıkacaksınız ya uzaya, bakarsınız bakalım şimdi ne görünüyor?”

İlgili Haberler