Turhan Çömez, Erdoğan'ı beklemediği yerden yakaladı | Saray'da havayı değiştiren paylaşım

Turhan Çömez, Erdoğan'ı beklemediği yerden yakaladı | Saray'da havayı değiştiren paylaşım
Vatandaşlar art arda gelen zamlar sebebiyle isyan etmeye devam ediyor. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez'in Erdoğan'ın 'AK Parti'nin kaderiyle ülkenin ve milletin kaderi et ve tırnak gibi birbiriyle iç içe geçmiştir' cümlesine sert çıktı. İşte ayrıntılar...

Dolar 17,32 Türk Lirası. Türk Lirası dolar karşısında her geçen gün değer kaybediyor. Her gün art arda gelen zamlar, ödenemeyen fatura bedelleri, artan akaryakıt fiyatları da vatandaşın belini bükmeye devam ediyor.

Bu haftaki AKP İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayat pahalılığına ilişkin bir kez daha küresel ekonomik gelişmelere işaret etmiş "AK Parti''nin kaderiyle ülkenin ve milletin kaderi et ve tırnak gibi birbiriyle iç içe geçmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

"Bazen tırnağı söker atarsın, parmağı kurtarırsın"

AKP''li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez konuyla ilgili attığı tweet dikkat çekti. İşte Turhan Çömez''in o paylaşımı;

"Erdoğan: “AK Parti''nin kaderiyle ülkenin ve milletin kaderi et ve tırnak gibi birbiriyle iç içe geçmiştir.”
Tırnak batması gibi bir şey mi acaba bu durum? Bazen tırnağı söker atarsın, parmağı kurtarırsın. Mesleğimden biliyorum…"

 

 

İlgili Haberler