Erdoğan'ın kaldığı oteli böyle taramışlar!

Erdoğan'ın kaldığı oteli böyle taramışlar!
Erdoğan'ın kaldığı Marmaris'teki otele saldırı düzenleyen askerlere ilişkin yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele darbeci askerler tarafından düzenlenen saldırıya ilişkin yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele saldırıda bulunan askerlere ait görüntülerde, polislerin, darbe girişiminde bulunan askerleri almaya gelen helikopterin alçalmasını engellemek için yoğun şekilde ateş açmaları yer alıyor.

Görüntülerde, Muğla Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekiplerinin, bir taraftan darbecilerin kullandığı helikopteri indirmemek için mücadele vererek yoğun ateş açmaları, bir taraftan da karadaki darbeci askerlerle çatışmaları bulunuyor.

Kayıtlarda, polis ekiplerinin yoğun ateşi sonucu karadaki timleri alamayan helikopterin, bir süre sonra alandan uzaklaştığı görülüyor. Darbeci askerlerin helikoptere ulaşamayınca bölgeden kaçmak zorunda kalması da kayıtlara yansıyor.

Öte yandan, görüntülerin çekildiği anda, helikopterden ve darbeci askerlerce açılan yoğun ateş sonucu bulundukları yerde sıkışan Cumhurbaşkanlığı koruma ekibinin bu çatışmayla kurtarılarak güvenli alana alındığı ve olay esnasında helikopterden ateş açan bir askerin de yaralandığı öğrenildi.