Erdoğan'ın konuşmasında MHP detayı

Erdoğan'ın konuşmasında MHP detayı
Valilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, muhalefet partilerine yönelik eleştirisinde "MHP'yi tenzih ederim" sözleri dikkat çekti.

Beştepe'de 81 ilin valilerine seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedefinde muhalefet partileri vardı. Erdoğan'ın konuşmasında "MHP'yi tenzih ederim" sözleri dikkat çekti.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"KUSURA BAKMASINLAR ALDIĞIMIZ KARARIN ARKASINDAYIZ" 

"Koskoca ABD'yi Ankara'daki büyükelçi yönetiyorsa yazıklar olsun. Çünkü takınılan tavır budur. Sen benim stratejik müttefikime böyle davranamazsın demeleri lazımdı. Ama bunu demediler. Bu yanlış bu büyükelçiden gelmiştir. Büyükelçi hükümetim adına bunu attım diyorsa dışişleri ve sayın başkan da bunu savunuyorsa kusura bakmasınlar biz de aldığımız kararın arkasındayız."

“MHP'Yİ TENZİH EDERİM”

"Öyle bir ana muhalefet öyle bir muhalefet var ki, istisnası MHP'yi tenzih ederim, diyorlar ki görüşecekleri ülke kalmadı. Batıdan kopmuş bir Türkiye var diyorlar önünde de profesör yazıyor. Senin her yerin profesör olsa ne yazar. TV'de bunlar izlendiği zaman ben nefret ediyorum. Bunlardan çıkan öğrencilerden bir şey olmaz."

İlgili Haberler