Erdoğan'ın Saadet Partisi'ne ittifak ziyaretinin ardından Devlet Bahçeli'den flaş çıkış

Erdoğan'ın Saadet Partisi'ne ittifak ziyaretinin ardından Devlet Bahçeli'den flaş çıkış
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce Saadet Partili Oğuzhan Asiltürk'e yaptığı ittifak ziyaretine destek verdi. Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın zeminini genişletmek amacıyla yapılan veya yapılacak temas ve ziyaretlerden rahatsız olmalarının söz konusu olmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin kapatılmasına yönelik çağrısını yineledi, "MHP’ye düşen bir sorumluluk olursa da gereği seve seve yapılacaktır" dedi.

Cumhur İttifakı'na yönelik mesaj da veren Bahçeli, "Cumhurbaşkanımızın ittifak zeminini genişletmek için yaptığı ziyaretlerden rahatsız olmamız söz konusu değil" ifadelerini kullandı. Bahçeli, gazeteciler Mustafa Balbay ve İsmail Saymaz'a da tepki gösterdi.

Bahçeli Balbay için, "Bizzat duymadığı, duymasının da mümkün olmadığı iki kişi arasında geçen konuşmaları saptırarak, hayal mahsulü anlatımlarla kamuoyuna servis edebiliyor. Biz okurken utanıyoruz, onlar yazarken utanmıyor." dedi.

Habertürk televizyonunda Veyis Ateş’in hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin Nabzı isimli programın dün geceki bölümünü dikkatle izlediğini de belirten Bahçeli, "Deniz Zeyrek, İsmail Saymaz ve İbrahim Uslu’nun açıklamalarını bu kadar yalan senaryoyu nasıl ürettiklerini düşünüp hayretle takip ettim. Alayına bakınca gıybet ve dedikodunun ete kemiğe bürünmüş halini gördüm. 
Meğer Türkiye’de neler oluyormuş! Türk siyasetinde ne çok konuşulan konu varmış! Hele hele MHP’nin hiç haberimiz olmayan ne stratejileri ve siyaset önermeleri devredeymiş! Maşallah bizi bizden daha iyi biliyorlar! Atıyorlar, tutuyorlar, ama sürekli ters köşeye yatıyorlar." dedi.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

bahceli-1-001.jpgbahceli-2-001.jpgbahceli-3.jpgbahceli-4.jpgbahceli-5.jpgbahceli-6.jpgbahceli-7.jpg