Erdoğan'ın Ukrayna ziyaretinde MHP ayrıntısı

Erdoğan'ın Ukrayna ziyaretinde MHP ayrıntısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna'ya bulunduğu resmi ziyaretler kapsamında kafilesinde yer alan MHP'li bir isim dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler için bulunduğu Ukrayna'da resmi törenle karşılandı. Ukrayna kafilesinde Erdoğan'a AKP'li isimler ve bazı bakanların yanısıra MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da eşlik etmesi dikkat çekti.

Sancaklı'nın fotoğraf karelerine girmemekte özen göstermesi dikkatlerden kaçmazken, MHP'li vekil karşılama töreninde de yer almadı.

Törende ayrıca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın ile Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Devlet Başkanlığı İdaresi'ne gelişlerinde Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko ve eşi Marina Poroşenko karşıladı.

İlgili Haberler