Eren Bülbül unutulmadı!

Eren Bülbül unutulmadı!
Trabzon Maçka’da, PKK’lı teröristlerin saklandığı yeri güvenlik güçlerine gösterirken çıkan çatışmada şehit düşen Eren’in şehadetinin üzerinden 2 yıl geçti.

Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin saklandığı sığınağı güvenlik güçlerine gösterirken şehit düşen Eren Bülbül, şehit oluşunun ikinci yılında unutulmadı.

Şehit olduğunda henüz 15 yaşında olan Eren Bülbül, için okulların tatile girdiği Haziran ayında karne düzenlenmişti. Trabzon Çarşıbaşı Anadolu Lisesi tarafından Eren Bülbül adına hazırlanan karnede dersler kısmında Vatan Sevgisi, Cesaret, Vefa, Çalışkanlık, Saygı ve Sadakat yazarken, bu derslerin karşısına ise ders notu olarak '100' yazılmıştı. Karnede yer alan devamsızlık kısmında ise "Aramızda" yazması dikkat çekmiş, sınıf rehber öğretmeninin öğrenci hakkındaki görüşü kısmına ise "İyi ki Varsın Eren" yazılmıştı.

11 Ağustos 2017'de şehit olan Eren, şehit edilişinin yıl dönümünde de unutulmadı. Türkiye'nin dört bir yanında adı yaşatılan Eren Bülbül'ü sosyal medya kullanıcıları şehadetinin yıl dönümünde attığı twitlerle andı. Eren Bülbül başlığı Twitter'da Türkiye gündeminde ikinci sıraya kadar yükselirken, Eren için atılan twitlerden bazıları şöyle:

1-20190811102616.jpgeren2.jpgeren3.jpgeren4.jpgeren5.jpg

 

İlgili Haberler