Erhan Usta: "Bu densize ben haddini bildiremedim ama..."

Erhan Usta: "Bu densize ben haddini bildiremedim ama..."
Cumhur İttifakı'na ilişkin açıklamalarının ardından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Erhan Usta, yaşanan tartışmaların çıkış kaynağı olarak gösterdiği AKP'li isim için "Bu densize ben haddini bildiremedim" dedi.

AKP-MHP arasından Samsun'da yaşanan ittifak krizinin ardından parti tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta açıklamalarına devam ediyor.

Daha önce disipline sevk edilecek bir şey yapmadığını savunan Usta, MHP yönetiminde sadece manşetlere bakıp, hüküm veren isimlerin olduğunu iddia etmişti.

"BEN HADDİNİ BİLDİREMEDİM AMA..."

Usta, bu açıklamalarının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bu kez eleştiri oklarını krizin ardından açığa alınan AKP'li İl Başkanı'na yöneltti. Usta, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da teşekkür etti.

"Ülkücü Hareket ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Samsun AKP İl Başkanı, bir TV programında Ülkücü Hareketi aşağılayıcı, tahkir edici ve yok sayıcı ifadeler kullanmıştır" diyen Erhan Usta, sözlerine şöyle devam etti:

"Ne acıdır ki, bu densize haddini bildirmek için sarfettiğim sözlerden dolayı Partimden ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkedildim. Bu densize ben haddini bildiremedim ama Sayın Cumhurbaşkanı görevden alarak haddini bildirmiştir. Bu vesileyle kendisine teşekkür ederim"

İlgili Haberler