Ünlü organizatör Erkan Özerman tüm konukların içinde azarladı! Popçu Edis ödül törenini terk etti

Ünlü organizatör Erkan Özerman tüm konukların içinde azarladı! Popçu Edis ödül törenini terk etti
Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri töreninde ünlü organizatör Erkan Özerman'ın popçu Edis'i tüm konukların içinde azarlaması geceye damga vurdu.

Erkan Özerman, Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri töreninde ödül almak için sahneye çıktığı esnada, Edis''in yerinden kalkarak gitmek istemesine sert tepki gösterdi.

"ÇOCUĞUM EDİS GEL BURAYA!" 

Mikrofonu eline alan ünlü organizatör, "Çocuğum Edis gel buraya büyükler sahneye çıktığı zaman saygıyla izlenir. Arkanı dönüp gidemezsin ama şimdi gidebilirsin" sözleri, ünlü şarkıcı ve tüm konukları şoka uğrattı.

Bu sözleri kalabalığın içinde duyunca törenin yapıldığı tekneyi terk etmek zorunda kalan Edis, moralinin bozulduğunu söyleyerek açıklama yapmadı.

"ŞARKICI OLMAK BAŞKA, STAR OLMAK BAŞKA" 

Erkan Özerman ise şu ifadeleri kullandı:

"Ben tanımıyorum, genç bir şarkıcı. Burada herkes ödül aldı. Bu arada genç bir delikanlı çıktı, ben tanımadım çünkü televizyonda gördüğüm şaşalı satış yok. Sanki ayıp olmasın diye bir yere giderken uğramış şekilde bir kıyafetle geldi...

"O İNSANIN HİÇBİR BENZERLİĞİ YOK"

İçimden dedim ki; ''Bu Türkiye''nin en ünlüsüne rakip olarak gösterilen biri, büyük starların yanında adı geçiyordu''. Televizyonda seyrettim; şarkı söyleyişi, dans edişi gerçekten istikbal vadeden birisi. Ama burada gördüğümle o insanın hiçbir benzerliği yok...

"BİR DE BUNUN İÇİN TÜRKİYE''NİN EN ÖNEMLİ POP ŞARKICISI DİYORLAR"

Şarkıcı olmak başka, star olmak başka. Star sahneye çıktığında haliyle, hareketiyle, giyimiyle halkı eline alan insandır. Bundan da pek bir şey beklemek lazım. Bir de bunun için ''Türkiye''nin en önemli pop şarkıcısı'' diyorlar...

"BENİ TANIMAMIŞ OLABİLİRSİN"

Benim adım anons ediyorlar ''Türkiye''nin Onur ödülünü alan, bu mesleği Türkiye''ye getiren adama ödül veriyoruz'' diyorlar. Sen beni tanımamış olabilirsin, hiç suçu yok tanımamış olabilir çünkü yaşı belli. Bilseydi yapmazdı. sen kim olursan ol sahnede bir büyüğün varsa arkanı dönüp gidemezsin. Gitmek istersen de rezil olursun, saygısız olursun."

İlgili Haberler