Erkan Petekkaya, Fransa'da telefonunu çalan hırsızı yakalayıp, polise teslim etti

Erkan Petekkaya, Fransa'da telefonunu çalan hırsızı yakalayıp, polise teslim etti
Erkan Petekkaya, Cannes Film Festivali’nde bir kapkaççının saldırısına uğradı. Telefonu çalınan Petekkaya, 300 metre kovalayıp yakaladığı hırsızı Fransız polisine teslim etti

Habertürk''ün haberine göre, Petekkaya, restoranda bir süre daha oturduktan sonra oteline dönmek için festival alanından taksi durağına doğru yürürken telefonu çaldı. Petekkaya, telefonda konuşurken yürümeye devam etti. O esnada bir kapkaççı, elinden telefonu alarak koşmaya başladı. Petekkaya, yaklaşık 300 metrelik bir kovalamacadan sonra hırsızı yakaladı.

50 EURO VERİP UZATIP TELEFONUNU İSTEDİ

Erkan Petekkaya, olay sonrası yaptığı açıklamada, "İnsanların arasından zigzag yaparak hırsızı kovaladım. Bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım. ''Paraya ihtiyacın varsa ben sana vereceğim'' diyerek 50 euro uzatıp telefonumu istedim. Kabul etmeyince bir 50 euro daha uzatıp ''Al bu paraları benim telefonumu ver'' dedim. Paraları almasına rağmen telefonumu vermeyince, devriye gezen polislere götürdüm" dedi.

POLİSLER İNANMADI

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada polislerin kendisine inanmadığını söylerken sözlerine şu şekilde devam etti:

"Polisler önce bana telefonun bana ait olmadığını düşündü. Ben de telefonu kapatıp açtım ve foto galerideki fotoğraflarımı gösterdim. Bunun üzerine telefonumu bana verdiler. Daha sonra hırsızın cebinde iki tane 50 euro olduğunu söyleyip onları da istedim. Cebini aradılar ve iki tane 50 euro buldular. Paraları da iade ettiler."

 

İlgili Haberler