Erken öten horoz misali erken tweet atınca... Fenerli eski yönetici maç sonunda rezil oldu

Erken öten horoz misali erken tweet atınca... Fenerli eski yönetici maç sonunda rezil oldu
Fenerbahçe’nin başkan adaylarından Hulusi Belgü’nün ‘çamur at izi kalsın’ taktiği bu kez elinde patladı. Hulusi Belgü, sosyal medyada linç edildi.

Fenerbahçe’nin eski yönetici ve başkan adaylarından Hulusi Belgü’nün Belgü, Trabzonspor’un Antalyaspor’la oynadığı maç esnasında, bordo-mavili ekibe çalınan penaltılar için şike göndermesi yaptı. Belgü, “Belli ki Trabzon’a verilen söz var” ifadelerini kullandı.

Ancak Trabzonspor iki penaltı atışından iki gol bulmasına karşın maçı ancak 2-2’lik beraberlikle noktalayabildi ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

"ASIL SİZ KİME HİZMET EDİYORSUNUZ"

Twitter kulanıcıları ise Belgü’yü maçın erken dakikalarında attığı bu tweet yüzünden deyim yerindeyse yerden yere vurdu. Taraftarlar Belgü’nün Türkiye Futbol Federasyonu’nu ve Trabzon’u hedef göstererek, birilerine yamanma çabası içine girdiğini söyledi.

Taraftarlar, “Hulusi Bey böyle erken mesajlar atınca mahcup oluyorsunuz. Yalan ve iftiralarınız için özür dileyecek misiniz?, Belli ki Trabzonspor’a verilen bir söz yok. İftiralarınızla kimin gözüne girmeye çalışıyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz?” gibi tweetler attı.

Trabzonspor’a verilen penaltının gerçekliğini anlatmak için an be an görselleri de paylaşan Trabzonspor taraftarları ayrıca Hulusi Belgü’ye şike işlerinin Türkiye’deki en önemli aktörlerinden birinin kendisi olduğu yönünde göndermeler yaptı.

1-20200709113336.jpg2-20200709113337.jpg3-968.jpg4-586.jpg5-325.jpg6-190.jpg7-115.jpg8-078.jpg