"Erken seçim benim değil, Türkiye’nin talebi"

"Erken seçim benim değil, Türkiye’nin talebi"
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 'Erken seçim benim değil, Türkiye’nin ihtiyacı ve talebidir' diyerek erken seçim çağrısında bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Yerelin Gündemi'nde yer alan habere göre Tekin, ''Erken seçim benim değil, Türkiye’nin ihtiyacı ve talebidir. Bu talebin karşılanması gerekiyor'' dedi.

"Türkiye’nin sorunları dağ gibi yığılmış durumda. Habire paket açıklıyorlar, her paketten sonra zam yağıyor, halkımız her gün fakirleşiyor. Bugün AKP’nin ekonomik sorunları çözme şansı yok. Öyle bir zihniyetleri, bilgileri bulunmuyor. 17 sene bu ülkeyi tek başına yönetip bu hale getiren bir iktidar bu sorunları nasıl çözecek? Çözebilecek akılları, becerileri olsa zaten iş bu noktaya gelmezdi" ifadelerini kullanan tekin, erken seçim çağrısında bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"O yüzden siyaset kurumunun bir çözüm üretmesi gerekiyor. Siyaset kurumu da çözümü milletle birlikte üretir. Millet sandığa gider, beceriksiz olandan görevi alır, bu işin altından kalkabilecek olana verir, Türkiye rahatlar. Erken seçim benim değil, Türkiye’nin ihtiyacı ve talebidir. Bu talebin karşılanması gerekiyor."