Erkenci Kuş 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş son bölüm neler oldu

Erkenci Kuş 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş son bölüm neler oldu
Erkenci Kuş dizinin 17. bölümü yayınlandı. Son bölümünde Can Sanem'in Fabri ile ortaklık yaptığını öğrenince adeta çıldırdı. Sanem ne diyecek? Peki, Erkenci Kuş 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Neler oluyor...

Erkenci Kuş 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Erkenci Kuş son bölüm neler oldu

Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez dizisi olan Erkenci Kuş 17. bölümü ile ekranlara geldi. Hemen arkasından Erkenci Kuş 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye merak edildi. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde yer alacaktır. Peki son bölümde neler oldu? Yeni bölüm ipuçları neler biraz da onlar hakkında detaylı bilgi verelim. Öncelikle son bölümde, Sanem Fabri ile anlaşarak ajansla ortaklık işini çözer. Ama Can bu ortaklıkta Sanem'in parmağı olduğunu öğrenince kıskançlıktan çıldırır. Sanem Emre'ye karşı çok önemli bir koz ele geçirir. Emre'yi köşeye sıkıştırır ama Aylin karşı bir plan yaparak Sanem'i zor durumda bırakır. Erkenci Kuş'un yeni bölüm fragmanında Leyla'nın hareketi sosyal medya kullanıcıları tarafından tebrik aldı. Ayrılık acısı çeken Sanem'in gözyaşları ablası Leyla'yı harekete geçiriyor. Can ile Emre ise boğaz boğaza geliyor. Fabri'nin Sanem'e iş üzerinden yakın davranması Can'ın epeyi bir canını sıkıyor.

ERKENCİ KUŞ 18. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Erkenci Kuş 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını haberimizde bulunan butona tıklayarak kolaylıkla izleyebilirsiniz. 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

erkenc.jpg

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Sanem'in söylediği bunca yalandan sonra Can'ın, Sanem'i affetmesi imkansız gibi görünüyor. Emre büyük balık tutmak isterken, ajansı tehlikeye atar. Büyük müşteri YRT Holding ile anlaşabilmek için rüşvet verir. Peki yaptıkları, ajansı saplandığı maddi bataktan kurtaracak mı, yoksa daha da dibe mi çekecek? Sanem'in yaşadıkları mahallede duyulur ve mahalle dedikodularla kaynamaya başlar. Nihat ve Mevkibe'nın çıkan dedikodulara karşı tavrı ne olacak? Tamamen dürüst olmaya karar veren Sanem, Can'la ilişkisine yalansız devam edebilecek mi?

Erkenci Kuş 18. bölümü STAR TV ekranından izleyebilirsiniz.