Erkenci Kuş 19. bölüm! Erkenci Kuş 20. bölüm fragmanı

Erkenci Kuş 19. bölüm! Erkenci Kuş 20. bölüm fragmanı
Erkenci Kuş 19. bölüm bu akşam ekranlara geldi. Hemen ardından Erkenci Kuş 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Sanem kampta kaza geçiriyor. Can ise yardımına koşuyor.

Erkenci Kuş 19. bölüm yayınlandı. Her bölümü izleyenleri büyük heyecana kaptıran Star TV'nin cumartesi günleri sevilerek seyredilen dizisi Erkenci Kuş'un 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorularını da beraberinde getiriyor. Erkenci Kuş son bölümünde şirket çalışanları kamp yapmaya gidiyor. Can ile Fabri arasında bir yarışma düzenleniyor. Heyecanın dorukta olduğu sırada ise Sanem'in ayağı burkuluyor ve ormanın içerisinde bulunan çukurun içerisine düşüyor. Aradan geçen saatlerde Sanem'in olmadığı farkedilince ekip Sanem'i aramaya koyuluyor. Can'ı büyük bir endişe kaplıyor. Peki daha sonrasında neler olacak? Erkenci Kuş 20. bölüm fragmanında detayları görebileceğiz.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NE OLDU

Geç saatlerde kaldıkları asansörden kurtulan Can ve Sanem mecburen Can’ın evine giderler ve geceyi birlikte geçirirler. Can’ın evinde Sanem’i bekleyen sürpriz onu çok mutlu eder. Can ajansın geleceği için çok önemli olan Compass sport için harıl harıl çalışmaya başlar. Kampanyanın en iyi şekilde hazırlanması için tüm ekip Sanem’in yönlendirmesiyle kampa gider. Kampa iki davetsiz misafir daha katılır. Bunlar Gamze ve Fabbri’dir.

erke33.png

ERKENCİ KUŞ 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Can şirketin kampanya direktörlüğünü Derin değil Sanem üstlenecek deyince Derin büyük bir şoka giriyor. Sanem ise aldığı terfiden sonra şirketi birbirine katıyor. Sanem Can'a yemeğe çıkma teklifinde bulunuyor. Erkenci Kuş 20. bölümünde neler olacağı ise büyük merak konusu oluyor.