Erkenci Kuş 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş son bölüm

Erkenci Kuş 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Erkenci Kuş son bölüm
Ekranların sevilerek izlenen Erkenci Kuş 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu hayranları tarafından merak ediliyor. Son bölümde Can ile Sanem yeniden barışmıştı. Peki yeni bölümde neler olacak...

Erkenci Kuş 18. bölüm yayınlanmasının ardından Erkenci Kuş 19. bölüm fragmanı da yayınlandı. Son bölümünde Sanem ile Can arasındaki gerginlik Sanem'in her şeyi bırakıp tekrar bakkal dükkanı açmasıyla bozulmuştu. Can Sanem2in gönlünü almış ve yeniden birlikteliklere başladılar. Peki Erkenci Kuş 19. bölüm fragmanında neler olacak? Dizinin yayınlanan ön izlenmesinde Sanem Can'a kahvaltı hazırlıyor. O anları izleyenleri de güldüreceğe benziyor. İşte yeni ve son bölümden ayrıntılar...

ERKENCİ KUŞ 19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş 19. bölüm fragmanı yani ön izleme yayınlandı.  Yeni bölüm fragmanında Sanem'in Can'a yaptığı kahvaltı Can'ı gülme krizine sokuyor.

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM

ERKENCİ KUŞ SENARİSTİ DEĞİŞTİ 

Reytinglerin birincisi Erkenci Kuş ekibinde bir ayrılık yaşandı. Her ne kadar büyük ses getirse de senaryosundaki izleyiciyi oldukça rahatsız eden tekrarlar nedeniyle senarist Ayşe Kutlu'nun Erkenci Kuş yapımında bunsan sonra olmayacağına karar alındı.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Can’ın çabaları Sanem’i ikna etmeye yeterli olabilecek mi? Sanem yaşadığı hayal kırıklığıyla iş yerinden istifa eder ve tekrar bakkal Sanem olur. Bu arada Leyla’dan ortaklık belgelerini alan ve Cey Cey den doğum günü olayının aslını öğrenen Can hata yaptığını anlar ve soluğu Sanem de alır. Sanem’i tekrar işe dönmesi için ikna etmeye çalışır. Can’ın çabaları Sanem’i ikna etmeye yeterli olabilecek midir?

Erkenci Kuş 19. bölüm fragmanı yayınlandı videosunu haberimizde izleyebilirsiniz. Erkenci Kuş her Cumartesi Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Yeni bölümleri kaçırmayın!