Erkenci Kuş 28. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 28. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 28. bölüm ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor. Cumartesi günleri çok sevilen dizisi Erkenci kuş yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sosyal medyada çok araştırılan dizi için son detaylar…

ERKENCİ KUŞ 27. BÖLÜMDE NE OLDU

Hüma’nın, Can’ın annesi olduğunu öğrenen Sanem şoka girer ve annesiyle kötü bir şekilde tanıştıklarını Can’a açıklamaya çalışır. Yıllar sonra annesini bir anda karşısında gören Can ise allak bullak olmuştur; mümkün olduğunca Hüma’dan uzak durmaya çalışır ve dağ evinde kalmaya başlar. Emre de annesinin dönüşüne çok şaşırmıştır, Can’a bu konuda destek olur. Can bir yandan hayatta tek sevdiği ve güvendiği kadına bir an önce evlilik teklifi etmek için hazırlıklara başlar. Tüm olanlardan habersiz Sanem ise Can’a yalan söylediği için vicdanıyla hesaplaşmakta ve ona gerçekleri söylemek için fırsat kollamaktadır...

ERKENCİ KUŞ 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Can ve Ceyda’nın barda birlikte olduğunu öğrenen Sanem’i uyku tutmaz. Birlikte dağ evine gideceklerini düşünüp yola çıkar.. Bir kenarda gizlenen Sanem, Can’ı beklemeye başlar. Tahmini yanlış çıkar, Can tek başına eve gelmiştir ve Sanem’in gizlendiğini fark eder ve bu durum hiç hoşuna gitmez. Bu arada ajanstakiler Red Mode kampanyası için çalışmaktadır. Bu iş Can için çok önemlidir, fakat Aylin’in kafasında başka planlar vardır. Bir yandan mahallede de söz telaşı vardır. Osman, Leyla’yı istemek için hazırlıklara başlamıştır.

ERKENCİ KUŞ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş yeni bölüm tarihi çok merak ediliyordu. Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir’in paylaştığı Erkenci Kuş 28. yeni bölümü ile bugün yayınlanacak.