Erkenci Kuş 31.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 31.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 31. bölüm ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? İşte son detaylar…

Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar. Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 30. bölüm ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? İşte son detaylar…

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Sanem’in kokusunu Fabbri’ye verdiğini öğrenen Can, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Sanem kendini ifade etmeye çalışsa da Can çok kırılmıştır ve kafasını toplamak için birkaç gün şehir dışına çıkmaya karar verir. Sanem ve Can’ı barıştırmak için bunu fırsat bilen Emre bir plan yapar, Leyla ve Ceyceyden de destek alır. Aynı otelden Sanem için de bir oda ayarlarlar. Sanem başta istemese de otele gider. Karşılaşmaları bir tesadüfmüş gibi davranır. Otelde katıldıkları seminerde yaptıkları hatalarla yüzleşme fırsatı bulurlar.

ERKENCİ KUŞ 31. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Can, Balkanlar’daki iş teklifini kabul etmeye karar verince, Sanem daha fazla ajansta kalmak istemez ve hemen istifasını verir. Ajans çıkışı bir kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Bu kaza sonucunda tanıştığı Yiğit, Sanem’den etkilenir ve ona bir iş teklifinde bulunur. Sanem teklifi düşünürken, Can da Sanem’in işten ayrılmasını geciktirmek için türlü bahaneler bulmaya çalışır. Can belli etmemeye çalışsa da Yiğit’i kıskanmıştır ama gururundan geri atım atmak istemez. Hayatlarına yeni giren Yiğit ile ilgili Can ve Sanem’i bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

ERKENCİ KUŞ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir’in paylaştığı Erkenci Kuş 31. yeni bölümü ile bugün yayınlanacak.