Erkenci Kuş 37.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 37.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 37. bölüm ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? İşte son detaylar…

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Sanem ve Can ailelerinin kavgasından sonra hemen evlenme kararı alıyor. Hüma, iki aşığı ayırmaktan vazgeçmiyor. Menkıbe'ye doğru bir adım atan Hüma asla vazgeçeceğe benzemiyor. Bu arada Can'ın doğum günü için Sanem sürpriz bir hediye ve parti organize ediyor. Ama asıl sürprizi Can yapıyor. Ailesinin ve arkadaşlarının yanında Sanem'e evlenme teklif ediyor.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Can ve Sanem, aileler arasında yaşanan bu kargaşadan bir an evvel kurtulmak için evlenme kararı alırlar. Bu arada Can’ın doğum günü yaklaşmıştır, Sanem Can’a sürpriz bir hediye ve doğum günü hazırlar. Fakat Hüma’nın başka bir planı vardır, öncelikle Mevkıbe’yle konuşur ve aralarını düzeltme yoluna gider. O da Can için sürpriz bir parti düzenler. Fakat doğum gününde en büyük sürprizi Can yapar ve Sanem’e evlenme teklif eder. Sanem dahil herkes çok şaşırır. Sanem’in bu sefer cevabı ne olacaktır?

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizi senarist değişikliği nedeniyle 6 Nisan akşamı izleyenlerin karşısına çıkmayacak. Erkenci Kuş 13 Nisan akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek.