Erkenci Kuş 39.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 39.yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 39. bölüm yayınlanacak mı? Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? İşte son detaylar…

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Can ve Sanem, fotoğraf çekimi sırasında gerildiler. Evlilik için hazır olup olmadıklarını sorguluyor gibi görünseler de aslında geçmişten gelen ve üstünü örttükleri sorunları var. Bu defa çözebilecekler mi acaba?

Emre ve Leyla'nın arap saçına dönen düğünü, en sonunda gerçekleşiyor. Hazırlıklar da, eğlence de tam gaz. Herkesin koşuşturduğu şey tek; Hûma ve Mevkibe yan yana gelmesin çünkü mutlaka bir sebep bulup kavga ediyorlar.

Yiğit, yurt dışı bağlantılarını kullanarak, Sanem'e yazacağı romanla ilgili bulunmaz bir fırsat sunuyor ama Sanem yazamıyor. Can, Sanem’e destek olmak isterken öngöremediği sıkıntılar arka arkaya patlak veriyor… Can ve Sanem bu sıkıntıları nasıl aşacaklar?"

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Emre ve Leyla’nın evlenmesi annelerini hastanelik eder. İkisi de bu durumu başta kabullenemez ve çocuklarına tavır alırlar. Can ve Sanem anneleri ve kardeşleri arasında denge kurmaya çalışır. Mevkıbe her şeyin usulüne göre yapılmasını isteyince, Emre ve Leyla, Can ve Sanem’den yardım ister. Balayı, kına hazırlığı da dahil her şeyle Can ve Sanem ilgilenir ve arada fikir ayrılıklarına düşerler. Bu arada Hüma’nın bu evliliği kabul etmeye niyeti yoktur, bir yandan da Can ve Sanem’in arasını bozmak için plan yapar ve Yiğit’ten yardım ister.

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Erkenci Kuş 39. Yeni bölümü ile bu akşamı ekranlara gelecek.