Erkenci Kuş son bölüm ve 22. bölüm fragmanı

Erkenci Kuş son bölüm ve 22. bölüm fragmanı
Erkenci Kuş dün akşam 21. bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde Sanem tuvalet camına sıkışıyor. Peki Erkenci Kuş 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Erkenci Kuş 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dün akşam FOX TV ekranlarından Erkenci Kuş 21. bölümü ekranlara geldi. Son bölümde Sanem'in Can için yaptığı koku hediyesini gördük. Can bu hediye ile adeta büyüleniyor. Öte yandan şirkete gelen mankenlerden bir tanesi Sanem'in ilkokul arkadaşı çıkınca Can kıskançlık krizleri geçiriyor. Her bölümüyle izleyenleri kendisini ekran başına toplamayı başaran dizinin yeni bölüm fragmanı da bir hayli merak konusu oldu. Dizinin yayınlanan son bölümünün hemen ardından 22. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Erkenci Kuş son bölümünü https://www.startv.com.tr/dizi/erkenci-kus/bolumler üzerinden izleyebilirsiniz.

ERKENCİ KUŞ 22. BÖLÜM FRAGMANI

Sanem ile Can boks ringine çıkıyor. Erkenci Kuş 22. bölüm 1. fragmanında; Emre ile Aylin'in görüştüğü ortaya çıkıyor. Sanem'in ise tuvalet camında sıkışması ise bir dönem magazin gazetecileri tarafından kaçarken tuvalet camına sıkışan Hande Ataizi'ni hatırlattı. Yeni bölüm her cumartesi günü saat 20.00'da FOX TV ekranlarında olacak.  

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ERKENCİ KUŞ'U KARIŞTIRAN HATA

Star TV'deki Erkenci Kuş dizisinin jeneriğinde Özgür Özberk ile kız kardeşi Özge Özberk karıştırılınca sosyal medya karıştı. Dizide İtalyan iş insanı Fabri rolünü canlandıran Özgür Özberk'in adı jeneriğe yanlış yazıldı. Jeneriğe Özgür Özberk yerine, kendisi gibi oyuncu olan kız kardeşi Özge Özberk'in adı yazılınca seyirciler Özge Özberk'in de diziye katıldığını sandı. Fakat güzel oyuncu kişisel twitter sayfasından, "Sanırım minik bir jenerik hatası olmuş. Tüm ekibe sevgiler" notunu yazarak konuya açıklık getirdi.
ozge.jpg

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NE OLDU

Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır?