Erkenci Kuş son bölüm ve 23. bölüm fragmanı

Erkenci Kuş son bölüm ve 23. bölüm fragmanı
Erkenci Kuş 22. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde; Can ile Sanem'in yakınlaşması damgasını vuracak. Peki Erkenci Kuş 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu cevap buldu...

Büyük bir ilgi ve alakayla izlenen Erkenci Kuş 22. son bölümü bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Sanem, Can için özel bir koku hediye etmişti. Kokunun büyüsüne kapılan Can, Sanem'e ait olan özel kokuyu Fabri'ye vermemesi yönünde Sanem'e ikna etmektedir. Öyle ki Can ajansın gidişatını zora sokacak bir imza bile atar. Öte yandan ajansa gelen Sanem'in arkadaşı Can'ı ciddi kıskançlık krizlerine sokar. Sanem ise sadece onunla birlikte olabileceğini belli eden davranışlar sergiler.

ERKENCİ KUŞ 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Erkenci Kuş 23. bölüm ön izleme fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme Sanem ile Can'ın yakınlaşması damgasını vuruyor.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM NE OLDU

Ajansta kampanya için tüm çalışmalar hızla devam etmektedir. Çekimlerde görev alan modellerden biri de Sanem’in ilkokul arkadaşı Sinan’dır. Bu tanışıklık Can’ın Sanem’i kıskanmasına sebep olur.. Bu arada kampanya bilgilerinin, Aylin’in yerleştirdiği kar küresindeki kamera sayesinde çalındığı kısa sürede ortaya çıkar. Ama kar küresi kayıptır. Sanem kar küresini Emre’nin elinde gördüğünü hatırlar ve bu olayı araştırmaya başlar. Emre’nin Aylin’le ortak hareket ettiğine inanan Sanem bunu Can’la paylaşır . Can’ın bu duruma tepkisi ne olacaktır? 

ERKENCİ KUŞ 22. SON BÖLÜMÜ

Erkenci Kuş 22. son bölümü bu akşam Star TV ekranlarında saat 20.00'da yayınlanacaktır. Erkenci Kuş dizisini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için https://www.startv.com.tr/canli-yayin adresi üzerinden ulaşabilir.