Eroğlu: "Hayırcıların kayığına binenler batar!"

Eroğlu: "Hayırcıların kayığına binenler batar!"
Kars'ta konuşan Bakan Eroğlu, referandumda "Hayır" diyecekleri PKK, FETÖ, PYD ve "Pensilvanya'daki hain" diye sıraladı ve "Hayırcıların kayığına binenler, o kayık hedefe ulaşamaz, su alır batar" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte valilik ziyaretinin ardından Kars Çarşısı'ndaki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. 

SU ALIR BATAR

Bakan Eroğlu, tüm terör örgütlerini sıralıyıp "Hayırcılar" hakkında şöyle konuştu: "Yeni sistemle kavgaların sona ereceğini söyledi. Eroğlu, artık kararların daha hızlı alınacağına işaret ederek, "Bu yeni sistemle kavga falan olmayacak, istikrar olacak, pazarlıklar olmayacak. PKK FETÖ, PYD 'hayır' diyor. Alçak terör örgütü çete başı o Pensilvanya'daki hain 'hayır' diyor. Hayırcıların kayığına binenler, o kayık hedefe ulaşamaz, su alır batar. Büyük hedeflerimiz var. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde Türkiye dünyadaki en büyük on ekonomi arasına girecek. 20223 büyük hedeflerin gerçekleşmesi için 16 Nisan'da kararımız 'evet' olacak inşallah" diye konuştu.

İlgili Haberler