Erol Bulut'tan Ozan Tufan, Pelkas, Cisse ve Ömer Faruk Beyaz açıklamaları

Erol Bulut'tan Ozan Tufan, Pelkas, Cisse ve Ömer Faruk Beyaz açıklamaları
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut; Ozan Tufan, Ömer Faruk Beyaz, Pelkas ve Papiss Cisse ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bu yılın Ozan Tufan'ın yılı olacağını söyleyen Bulut, yeni transferleri de tek tek anlattı. Genç teknik adam ayrıca sözleşme uzatmayacağı konuşan genç yetenek Ömer Faruk Beyaz konusunda da flaş bir itirafta bulundu.

“OZAN’I SATMAYI DÜŞÜNMEDİK, BU SEZON ONUN YILI OLACAK”

Ozan Tufan'ı satmayı düşünmedik. Bizim için değerli ve yetenekleri çok fazla. Onu ön tarafta oyun bozarken, dripling yaparken de görüyorum. Ona 10 numarada görev verdim. Klasik 10 numara değil iş bitiren bir 10 numara. Bu sezon Ozan'ın yılı olacak. Vedat Muriqi'i de satmayı düşünmüyorduk ancak öyle bir teklif geldi ki kulübün de menfaatlerini düşünerek, satmak zorunda kaldık.

“ÖMER FARUK’LA UZUN BİR KONUŞMA YAPTIM”

Ömer Faruk'la geleceği hakkında uzun bir konuşma yaptım. Birinin 17 yaşında olması, diğerinin daha tecrübeli olması önemli değil. Yeter ki futbola konsantre olsun, çalışsın, yaş önemli değil formayı alsın.

Cisse bazen basit pozisyonları değerlendiremez ama hiç ummadığın zor pozisyonlarda inanılmaz goller atar. Pelkas'ı Malatya'dan beri takip edip, istiyordum. Ondan çok yönlü hücumda hemen her mevkinin alternatifi olacak bir çözüm oyuncusu olmasını bekliyoruz.