Erol Bulut'tan Valencia açıklaması

Erol Bulut'tan Valencia açıklaması
3-1 kazandıkları Ankaragücü'nün maçının ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Serdar’ın arka adalesinde sertlik oldu, onun için çıkmak durumunda kaldı. Valencia’da da aynı ama sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Yarın doktorlarımız MR’larını çekip bakacak” dedi.

Süper Lig'de liderlik yarışı veren ekipler arasında yer alan Fenerbahçe, kendi evinde Ankaragücü'nü 3-1 yendi. 

Süper Lig’in 19’uncu haftasında Fenerbahçe, MKE Ankaragücü’nü 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Güzel bir maç oldu, kazanmamız gerek bir maçtı. Mutluyuz. 3-1’lik bir sonuç oldu ama daha da farklı olabilirdi. Rakibin gol pozisyonlarını sayarsak 3’tü. Çok üst düzey bir maç olmadı, daha iyisini oynayabilirdik. Önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyuz, oyuncularımı da tebrik ediyorum. Önümüzde Sivasspor ile oynayacağımız zor bir deplasman var. Yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız’’ dedi.

20210118-2-46430379-61698663-web.jpg

SERDAR VE VALENCİA'NIN SON DURUMU

Erol Bulut, sakatlık yaşayan Serdar Aziz ve Valencia’nın durumları ile ilgili olarak, "Serdar’ın arka adalesinde sertlik oldu, onun için çıkmak durumunda kaldı. Valencia’da da aynı ama sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Yarın doktorlarımız MR’larını çekip bakacak” diye konuştu.

"MESUT'LA GÖRÜŞMEMİZ OLMADI" 

Mesut Özil ile görüşüp görüşmediği sorulan Erol Bulut, ‘’Görüşmemiz olmadı ama bundan sonra yeterince görüşeceğiz’’ diye yanıt verdi. 

MUSTAFA DALCI: OYUN ANLAYIŞIMIZDAN UZAKTIK 

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı ise ilk 25 dakika kendi oyun anlayışlarını gösterdiklerini ifade ederek, "Golden sonra takımın biraz düştüğünü net bir şekilde söyleyebilirim. 45 dakikanın son 10 dakikasını bizim oyun anlayışımızdan uzak sergiledik. 2-0 içeriye girmek bazen zor. 2’nci yarı bazı hamleler yaptık ama 3’üncü golü de yiyince direnç göstermek tabii zor. Üzüldüğüm nokta şu; son 10 haftadır bu şekilde pozisyon veren bir takım değiliz, bunun da farkındayız. Bu tarafları düzeltmemiz gerekiyor. 3 gün sonra önemli bir maçımız var, onun hazırlıklarına başlayacağız’’ dedi.